«شیشه‌عطرمان را کجا بگذاریم؟» شاید این، سوال شما هم باشد. واقعیت این است که شیشه عطر خیلی‌ها مقابل آیینه میز آرایش قرار می‌گیرد؛ جایی که احتمال دارد در طول روز نور خورشید از پنجره روی آن تابیده و ساعات طولانی دمای عطر درون شیشه افزایش یابد. اگر شیشه‌عطرتان را در مقابل نور خورشید بگذارید، ممکن است به مرور بوی اولیه‌اش را از دست بدهد. بهترین محل نگهداری شیشه‌های عطرتان، فضایی خنک و تاریک است. این پاسخ به یکی از سوالات معطر شماست. پاسخ به ۱۹ سوال معطر دیگر از همین دست را همین‌جا بخوانید...
۱) عطر و لوسیون‌های بدن را از رایحه‌ای یکسان انتخاب کنیم یا رایحه‌های متنوع؟
ترجیحا عطر، اسپری، ژل حمام، لوسیون‌های بدن‌تان را در یک مایه بو انتخاب کنید. در این شرایط هنگامی که از هر یک از این محصولات در جای خود استفاده می‌کنید، در کل بوی خوشی که به بدنتان خواهند داد، ماندگاری و دوام طولانی‌تری خواهد داشت.
۲) روزی چند بار عطر بزنیم؟
تصور نکنید با یک بار عطر زدن در آغاز روز، این بو تا پایان روز از بدنتان به مشام خواهد رسید حتی غلیظ‌ترین عطرها نیز چنین خصوصیاتی ندارند. عطر را باید در طول روز هر ۳ تا ۴ ساعت یک بار تجدید کنید.
۳) چند جور عطر بزنیم؟
برای اینکه به بوی یک عطر عادت نکنید و برایتان عادی نشود، تلاش کنید در طول روز، از یک نمونه عطر و در طول شب از نمونه عطر دیگری استفاده کنید.
۴) چگونه عطر بزنیم؟
عطر را به صورت چند لایه روی پوست‌تان اسپری کنید. این روش به شما کمک خواهد کرد که بوی عطر مدت طولانی‌تری روی پوست‌تان دوام بیاورد.
۵) اگر درب شیشه‌باز باشد، عطرمی‌پرد؟
بله، وقتی عجله دارید، در شیشه‌ عطرتان را حتما روی بطری آن محکم کنید.درون عطر الکل وجود دارد و در اثر مجاورت با هوای اتاق تبخیر شده و شیشه عطرتان هنگام بازگشت، خالی‌تر می‌شود.
۶) کدام شیشه‌های عطر بهترند؟
عطرهایی که در شیشه‌هایی به رنگ تیره، آبی و یا مات به بازار ارایه می‌شوند، کمتر در مقابل تابش نور خورشید دچار تغییرات شیمیایی شده و عطر درون آن سالم‌تر باقی خواهد ماند.
۷) کدام پوست‌ها عطر را بهتر به خودشان می‌گیرند؟
پوست‌های چرب، عطر را بهتر و طولانی‌تری از پوست‌های خشک نگه می‌دارند.
۸) ماندگاری عطرها در کدام مناطق بیشتر است؟
هنگامی که در سطوح بالاتری از سطح دریا قرار می‌گیرید، ماندگاری بوی عطر روی پوست‌تان کاهش پیدا می‌کند.
۹) چگونه عطرمان را انتخاب کنیم؟
شیشه عطر مورد علاقه‌تان را برداشته و آن را روی مقواهای نازک امتحان عطر، اسپری کنید. سپس مقوا را در فاصله یک بازوی خمیده‌تان از بینی خود دور نگه داشته و به آرامی در هوا حرکت دهید و بوی عطر را استشمام کنید.
۱۰) بوی واقعی عطر را چگونه بفهمیم؟ شیشه عطر مورد علاقه‌تان را به سمت بالای سرتان در هوا اسپری کنید. قطرات عطر در هوای بالای سرتان پخش می‌شود و به سمت پایین حرکت می‌کند. یک نفس عمیق بکشید. اولین بویی که به بینی‌تان وارد می‌شود، رایحه واقعی آن عطر است.
۱۱) عطر در کجای بدن ماندگارتر است؟
عطر را روی مچ دست‌تان اسپری کنید و اجازه دهید کمی باقی بماند. مولکول‌های عطر تحت تاثیر دمای بدنتان و ضربان نبض‌تان قرار گرفته و دچار اندکی تغییرات شیمیایی می‌شوند.ببینید بوی عطر چه مدت روی پوست‌تان دوام خواهد آورد. این روش مناسبی برای امتحان ماندگاری عطر روی پوست‌تان است.
۱۲) بوی عطر روی لباس‌ چگونه می‌ماند؟
برای اینکه بفهمید اسپری کردن عطر روی لباس‌تان چه بویی خواهد داشت، می‌توانید عطر را روی یک برگه دستمال کاغذی اسپری کنید و سپس پس از گذشت مدتی، دستمال کاغذی آغشته به عطر را ببویید. از این روش می‌توانید برای امتحان تغییر بوی عطر در اثر ترکیب با مواد الیاف پارچه‌ها استفاده کنید.
۱۳) عطر را پشت‌گوش بزنیم یا نزنیم؟
عطر را هیچ‌گاه پشت گوش‌تان نزنید چون مواد شیمیایی آن به سرعت با غدد ترشحی پوست در این ناحیه ممزوج شده و بوی شدیدی از عطر در فضا پراکنده می‌شود.
۱۴) عطر را به زیربغل بزنیم یا نزنیم؟
عطر را هیچ وقت در زیر بغلتان اسپری نکنید چون مواد شیمیایی آن با مواد شیمیایی دئودورانت‌ها و ضدعرق‌ها ترکیب شده و بوی واقعی را استشمام نخواهید کرد. از طرف دیگر بوی آن را شدیدتر از حالت عادی احساس خواهید کرد.
۱۵) به کجاهای بدن عطر بزنیم؟
بهترین محل برای اسپری کردن عطر در طول روز، مچ‌دست‌ها، مفاصل پاهایتان و سطح بالایی شکم است که از واکنش بین اشعه UV و مواد شیمیایی عطر جلوگیری می‌کند.
۱۶) عطر را به پشت گردن بزنیم یا نه؟
بهترین محل پوست شما برای اسپری کردن عطر در طول شب، پوست ناحیه پشت گردن‌تان است. در صورتی که عطر را در این ناحیه استفاده کنید، می‌تواند از آلرژی‌ها و حساسیت‌های پوستی جلوگیری کرده و پوست‌تان را از آسیب‌ در امان نگه دارید.
۱۷) روی چه لباس‌هایی عطر نزنیم؟
عطرتان را روی لباس‌های به رنگ روشن اسپری نکنید چون لکه‌ زردرنگی روی الیاف پارچه به جای می‌گذارد.
۱۸) چه عطری بخریم؟
هیچ‌گاه عطری را فقط به توصیه دیگران خریداری نکنید چون ممکن است همان عطری که روی پوست دوست شما، بویی دل‌انگیز داشته باشد، اصلا روی پوست شما آن بو را نداشته و یا اصلا با سلیقه شما سازگار نباشد.
۱۹) چند عطر را امتحان کنیم؟
وقتی برای خرید عطر می‌روید، فقط ۳ نمونه عطر را امتحان کنید تا مخاط بویایی شما بتواند بوی این ۳ نمونه عطر را از یکدیگر تمیز بدهد؛ وگرنه در انتخاب‌تان به مشکل می‌خورید.

                          

                           تعداد دفعات شستشو، تاثیری در ریزش مو ندارد

 

یک متخصص پوست و مو گفت: ریزش مو در افراد روزانه رخ می‌دهد که میزان آن با توجه به عواملی چون کم پشت یا پر پشت بودن موی افراد متفاوت است؛ به طور میانگین ریزش روزانه ۱۰۰ تار مو در روز طبیعی است.

دکتر محمد حسین‌ ماپار در گفت وگو با ایسنا، با بیان این که شستشوی روزانه موها تاثیری در ریزش مو ندارد، افزود: به دلیل این که ریزش مو در‌ حمام بیشتر است، افرادی که با فاصله زمانی دیرتری به حمام می‌روند ریزش موی بیشتری نسبت به حالت طبیعی دارند به همین دلیل به نظر می‌رسد که ریزش مو در این افراد بیشتر است؛ در صورت افزایش دفعات شستشو یا شست و شوی روزانه، تعداد موهایی که باید ریخته شود در این شستشوها ریخته می‌شود و در دفعات شستشوی بعدی ریزش مو کمتر است.

وی تصریح کرد: شستشوی روزانه و یا یک روز در میان موها با شامپوهای روزانه مانعی ندارد و بهتر است که انجام شود.

دکتر ماپار درباره دلایل ریزش مو گفت: ریزش مو علل زیادی از جمله استرس شدید، رعایت رژیم و کاهش وزن، بیماری‌های همراه با تب شدید با فاصله زمانی معمولا سه ماهه، زایمان، کمبود آهن و روی، مصرف برخی داروها، مشکلات تیروئید، بیماری‌های رماتیسمی، بیماری‌های پوستی و همچنین دلایل ارثی و هورمونی دارد.

وی خاطرنشان کرد: ریزش موی ارثی در مردان سخت‌تر است و منجر به طاسی می‌شود که درمان قطعی ندارد ولی می‌توان با درمان‌ تا حدودی آنها را به تاخیر انداخت. همچنین مشکلات هورمونی تخمدانها و غدد فوق کلیه سبب ریزش مو می‌شود.

این متخصص پوست و مو تاکید کرد: اگر ریزش مو موضعی رخ دهد فرد حتما باید به پزشک مراجعه کند. در صورتی که ریزش مو به صورت منتشر باشد و فرد با روش‌های معمولی مثل شستشوی روزانه و عوض کردن شامپو نتیجه نگیرد بهتر است به پزشک مراجعه و وی نیز با معاینه و در صورت لزوم انجام آزمایشات به علت ریزش موی سر پی برده و درمان‌های لازم را به کار می‌برد.

دکتر ماپار یادآور شد: با وجود این که کمبود آهن و روی، ریزش مو را افزایش می‌دهد ولی باید توجه داشت که میزان روی موردنیاز بدن ما روزانه ۲ میکروگرم است که معمولا از غذاهای مختلف دریافت می‌شود و مصرف زیادتر از این مقدار مضر است. البته بدن برخی افراد به صورت ژنتیکی روی را جذب نمی‌کند که این بیماری از شیرخوارگی با علائمی چون اسهال، زخم‌های پوستی و غیره خود را نشان می‌دهد

به  نقل ا ز bia2bndar.mihanblog.com

X